tirsdag 16. april 2013

NinjaPolish - Divinity

I dag skal eg vise dykk ein heilt fantastisk lakk! (Ja, eg veit eg seier "fantastisk" mykje, men denne lakken fortener det fullt ut.) NinjaPolish er ein nettbutikk for neglelakk som sel m.a. Layla, Hits, GlitterGal, Jade ++ og andre merke som ikkje er lett tilgjengelege i Norge. I tillegg har dei eit eige merke, NinjaPolish (duh!).


NinjaPolish Divinity
NinjaPolish Divinity er så utruleg kompleks, eg klarer nesten ikkje å forklare. Basefargen er lilla, fullpakka med multikromt skimmer i raudt/kobber/gull/grønt/turkis, sjølv om det er vanskeleg sjå det turkise på neglane. Eg trur aldri eg har sett noko liknande, Divinity er virkeleg heilt guddommeleg. Internett seier at lakken liknar på den legendariske Clarins 230, men den eig eg dessverre ikkje, så eg kan ikkje samanlikne dei.

På bileta har eg tre lag, og det dekka fint på ordentleg, men på bileta ser det litt tynt ut.  Det er sikkert greit å bruke eit lag blå/lilla lakk under i staden, for han er ganske lite opak. Eg måtte bruke masse forskjellig lys for å få fram fargene, og sjølv om det blei litt rotete, ser de i alle fall fargeskiftingane.  Sjekk for øvrig ut dei nydelege bileta til Pointless Café.

NinjaPolish Divinity is an awesome purple polish packed with multicrome red/copper/golden/green shimmer. Truly divine!

Burgunder
Kopper
Raudt og lilla
Grønt
(Det var vanskeleg å få vist det grøne på bilete, men her skjønner de kanskje kva eg meiner.)


2 kommentarer :

  1. Vilka underbara bilder och vilket vackert lack!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Eg skulle berre ønske det var sol då eg tok bileta, han var mykje finare i sola enn på bileta mine.

      Slett

----------------
Takk for at du kommenterar, det set eg stor pris på.
----------------