mandag 22. oktober 2012

OPI - Number one NemesisOPI Number one Nemesis, i lampelysNumber one Nemesis kom ut i OPIs Spiderman-kolleksjon no i år, og er strengt tatt ein kopi av Chanels vakre Graphite. Samanlikningar av dei to kan du til dømes sjå hos Polish Insomniac. Dei er ikkje heilt like, Chanel-lakken er meir glitrande og mindre grøn, men dei var like nok for meg. Eg er vanlegvis ikkje så glad i å kjøpe lakkar som er openberre kopiar av andres kolleksjonar, men for denne gjorde eg eit unntak. Chanels lakkar sit stort set ikkje bra på neglane mine, dei flassar av etter mindre enn en dag. Og sia eg likte fargen på Graphite og vanlegvis er vel nøgd med OPIs lakk-kvalitet, slo eg til på denne då han kom.

OPI Number one Nemesis er ein glitrande, antikksølvfarga (grafittgrå?) skimmerlakk. Det er ein ganske varm sølvfarge med mykje gull og olivengrønt i, i dagslys ser han nesten mest gråoliven ut. Den varme fargetonen skiljer han frå liknande lakkar som OPI Lucerne-tainly look marvelous, som også er sølvfarga, men med ein kaldare, blåturkis tone. Eg skal få lagt ut samanlikningar av dei to etterkvart.

OPI Number one Nemesis, med blitzNumber one Nemesis har ei folieliknande yte, samstundes som ein kan sjå mikroskimmer i alle moglege fargar. Eg kan i alle fall sjå grønt, oransje, gull, rosa og blått, både i sollys og innelys. Vakkert! Eg er svært glad i Lucerne-tainly look marvelous, men Number one Nemesis er om mogleg endå flottare. Han er litt lite pigmentert, og eg må bruke tre lag for å få han til å dekke på mine relativt korte negler. Heldigvis er OPI-flaskene store. Eg kjøpte min på Transdesign til ca. 60 kr inkl. porto.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

----------------
Takk for at du kommenterar, det set eg stor pris på.
----------------